FAQ

Frequently asked questions

Kan ik meerdere gebouwen op 1 dag bezoeken?


Jazeker! Op sommige dagen hebben we de optie om meerdere gebouwen te bezoeken. Dan dien je voor elk gebouw 1 maal het formulier in te vullen en laten we alle beschikbare kamers zien in dat gebouw.
Wat is inbegrepen in mijn kot?


Normaal gezien komen al onze koten met: 1. Eigen sanitair 2. Frigo + vriesvak 3. Microgolf 4. Bureau + Bureaustoel 5. Bedframe 6. Ingebouwde kast 7. Gemeenschappelijke keuken (Sommige hebben hun eigen keukentje) 8. Wekelijkse schoonmaak dienst voor gemeenschappelijke delen. Dit zit ook allemaal in de kosten verrekend.
Hoe verlopen de bezoeken?


We laten maximum 3 bezoeken per bezoek blok toe. We gaan dan 1 voor 1 de kamers bekijken. We vragen dat de student alleen mee gaat en de ouders buiten of in de gang blijven wachten.
Hoe verloopt de contract aanvraag?


Vlak voor het bezoek plaats neemt, ontvangt u een mail die dient ter opvolging van het bezoek. U kan in die mail via de link een formulier invullen waar u alle informatie met ons deelt, die wij nodig hebben om een contract op te maken. Van zodra dit gebeurt is, weten wij welke kamer u wilt reserveren en komt u chronologisch op een lijst te staan waarna we zo snel mogelijk een contract naar u toe sturen. Nadat u het contract hebt ontvangen, heeft u 24u tijd om het te tekenen, en het geld naar ons over te maken. Vervolgens halen we na het ontvangst van de reservatie, de kamer van de markt en is de reservering definitief. Indien u er niet in slaagt om het binnen de 24u in orde te krijgen, dan gaan we de volgende op de lijst een contract opsturen.